Kontakt os nu ml. 8-10
42 59 1900

Service og priser

Berigtigelse 2950 krSkøde og refusionsopgørelse

Berigtigelse, skøde, tinglysning og refusionsopgørelse fra 2.250 kr.


Siden er ikke længere aktiv – vi henviser til din-bolighandel.dk for hjælp til din opgave!

Skøde og refusionsopgørelse – Vi sørger for alt papirarbejdet i forbindelse med dit køb eller salg af ejendom, herunder udarbejdelse og tinglysning af skøde. Ved køb af fast ejendom skal der ofte udarbejdes en refusionsopgørelse afslutningsvis. Denne redegør for korrekt fordeling af udgifterne mellem sælger og køber. Sælger er ansvarlig for at betale omkostningerne for ejendommen indtil overtagelsesdagen, hvorefter køber betaler omkostningerne (fra og med datoen).

Vores billige skøde og refusionsopgørelse service inkluderer:

  • Vi udarbejder og tinglyser skødet
  • Vi klarer al korrespondancen med involvere ejendomsmæglere og banker
  • Vi udarbejder refusionsopgørelsen og indhenter accept fra modparten
  • Vi frigiver købesummen overfor Sælgers bank når skødet er uden anmærkninger
  • Vi afslutter handlen
  • Hvis nødvendigt ordner vi debitorskifte af sikkerhed til ejerforening ved køb af lejlighed (dog mod ekstra honorar)*

Din-Berigtigelse bistår med udarbejdelse samt tinglysning af billigt skøde inkl. refusionsopgørelse for kun 2.250 kr. Danmarks laveste pris pr. 3/5/19.

Denne pris inkluderer IKKE telefonisk support, hvis dette ønskes er prisen 2.950 kr. som på vores hovedside Din-Bolighandel.dk

*Når du køber en ejerlejlighed, har ejerforeningen typisk tinglyst en pantsikkerhed i form af ejerpantebreve, skadesløsbreve eller pantstiftede vedtægter. Disse fungerer som garanti for at fællesudgifterne bliver dækket, om der skulle ske en tvangsauktion. Hvis pantsikkerheden skal transporteres til dig som køber og/eller skal forhøjes, skal der udfærdiges en digital allonge til pantebrevet, som tilmed skal tinglyses. Udarbejdelse og ekspedition heraf koster yderligere 1.700 kr.

Video om berigtigelse


Vi har udarbejdet en kort video, hvor vi forklarer hvordan vi kan hjælpe dig med en berigtigelse, og hvilke services det omfatter.

Se med 🙂

ANDRE SKØDER


Skøde ved familiehandel

Hvis du beslutter dig for at sælge din ejendom internt i familien*, har du mulighed for at sælge den til 85% af den seneste offentlige vurdering fra SKAT. Ligeledes kan du sælge den op til 15% over vurderingen. Bemærk dog at dette ikke gælder, såfremt der er sket væsentlige ændringer på ejendommen siden vurderingen, eller i særlige tilfælde.

Din-Berigtigelse tilbyder skøde ved familiehandel for kun. 1.700 kr.

*Bemærk at der er restriktioner for hvilke familiemedlemmer, der betragtes som godkendte i denne situation. Se SKATs liste her.


Tinglysning af skifteretsattest

Hvis indehaveren af ejendommen går bort, er det ligeledes nødvendigt med en ændring af skødet, således eventuelle arvinger får råderetten over ejendommen. I den forbindelse skal der ske en tinglysning af skifteretsattesten, og hermed en ændring af skødet.

Din-Berigtigelse tilbyder tinglysning af skifteretsattest for kun 1.700 kr.


Ændring af skøde (f.eks. ved justering af ejerandel)

Hvis flere personer er sammen om at eje en ejendom, og en af disser personer ønsker at sælge sin part, skal der tillige udarbejdes et nyt skøde. Dette kan ligeledes være tilfældet, hvis eksempelvis to personer hver ejer 50%, og dette skal justeres.

I dette tilfælde tilbyder Din-Berigtigelse at udarbejde et nyt skøde for kun 1.700 kr.