Kontakt os nu ml. 8-10
42 59 1900

Hvad er berigtigelse

Berigtigelse
Siden er ikke længere aktiv – vi henviser til din-bolighandel.dk for hjælp til din opgave!
En berigtigelse af bolighandlen vil praktisk talt sige, at købsaftalen gennemføres. Dette sker i overensstemmelse med de aftalte vilkår mellem køber og sælger.
Når købsaftalen er underskrevet af begge parter, skal sælger have udbetalt købesummen, og du som køber skal registreres og have en gyldig dokumentation for, at du er retmæssig ejer af ejendommen. I den forbindelse skal der udarbejdes et skøde, som skal tinglyses, og der skal udarbejdes en refusionsopgørelse. Desuden skal sælger indfri de lån, du ikke skal overtage, og købesummen skal frigives. I denne process er det nødvendigt at have en kompetent partner ved sin side, så du er sikret bedst muligt. Vi er selvfølgelig fuldt ansvarsforsikret.
I den forbindelse tilbyder vi mange års professionel erfaring med skødeskrivning. Vi garanterer et juridisk overblik og sikrer, at købsaftalens vilkår overholdes. Se hvad der indgår i vores billige service fra kun 2.250 kr. (Danmarks billigste pris på berigtigelse pr. 3/5/19), og læs vores gratis guides for både køber og sælger længe nede på siden. 

Gratis guides om berigtigelse

I samarbejde med Din-Bolighandel har vi udarbejdet to gratis guides, der omhandler skødeskrivning og billig berigtigelse ved køb/salg af ejendom. Læs dem her nedenunder hvis I ønsker et bedre indblik i hvordan processen ift. udarbejdelse af skøde, refusionsopgørelse og frigivelse af købesummen. Der er en guide både til sælger-berigtigelse og køber-berigtigelse, alt efter om i står og skal købe ejendom eller sælge ejendom:
GUIDE – KØBER
GUIDE – SÆLGER

Video om berigtigelse


Vi har udarbejdet en kort video, der giver dig et indblik i berigtigelse og vores services heraf.

Se med 🙂

 ANDRE SKØDER


Foruden skøde og refusionsopgørelse, kan vi ligeledes hjælpe med udstedelse af skøder i tilfælde af intern familiehandel uden ejendomsmægler, tinglysning af skifteretsattest (ved dødsfald), eller hvis justering af ejerandelen gør, at skødet skal ændres. Læs mere om disse services og priser her.
Ved anden juridisk service kan vi henvise til Din-Bolighandel.dk.